TELEFON Titan: 0725.757.131 Crângași: 0728.011.861
E-MAIL Titan: programari.titan@bluespa.ro Crângași: programari@bluespa.ro
PROGRAM Titan: Luni - Sâmbătă: 9:00 — 21:00 / Duminică: 9:00 — 15:00 Crângași: Luni - Vineri: 9:00 — 21:00 / Sâmbătă: 9:00 — 18:00 / Duminică: 9:00 — 14:00

Servicii

multitasking

cine spune că nu se pot face bine mai multe lucruri în același timp? noi spunem că se pot face și avem și dovezi!

programează-te pentru mai multe servicii și vino la noi!

HAI SĂ ÎȚI DEMONSTRĂM

Coafor

Simplitatea și naturalețea vor sta întotdeauna  la baza rafinamentului și eleganței!

Lasă-te pe mâna stiliștilor noștri! Când vine vorba despre schimbări radicale de culoare, nu vorbim numai despre rezultatul dorit, vorbim în primul rând despre tehnica folosită, astfel încât sănătatea părului tău să primeze!

investim constant în tehnicile noastre iar profesioniștii noștri participă la seminarii pentru a fi într-un continuu update în ceea ce privește noile tendințe în coafură.

Frizerie

O tunsoare perfectă constă în atenția asupra detaliilor!

știm cât de mult îți dorești ca schimbările radicale să stea în mâinile unui profesionist, de aceea, la Blue Spa, indiferent de personalitatea ta, vei găsi stilistul potrivit care să te facă să te simți relaxat și în siguranță pe scaunul său!

Atunci când vine vorba despre un look deosebit, este important să îți pui în evidență chiar propria ta personalitate!

Îi așteptăm și pe cei mici la tuns și ne asigurăm că se vor simți relaxați și că vor pleca cu zâmbetul pe buze!

Cosmetică

Ce bine că nu trebuie să mai alergi de colo-colo! În saloanele BlueSpa găsești de asemenea și servicii de machiaj, iar tu vei fi gata de eveniment cât ai zice: “Blue Spa!”

Rolul machiajului constă în punerea în valoare a trăsăturilor, conferă încredere și totodată o imagine naturală, sănătoasă și strălucitoare.

Machiajul are de asemenea și un rol protector al pielii, protejând tenul de praf, factorii poluanți sau razele de soare.

Manichiură / pedichiură

Cel mai elegant accesoriu al unei femei este o manichiură impecabilă!

Îndrăznește să fii tu și dă personalitate unghiilor tale!

Culori vesele, energie bună și răsfăț la maxim! Pe toate le găsești la noi…și tot aici vei găsi o gamă completă de servicii de frumusețe, pentru ca tu să te simți răsfățată la maxim!

La Blue Spa iubim detaliile, pentru că ele fac diferența! Iubim eleganța și profesionalismul, tocmai din acest motiv, te încurajăm și pe tine să îți acorzi răsfățul binemeritat!

Masaj

Atingerile sunt binefăcătoare, spun şi psihologii, şi fizioterapeuţii, important e să te lași pe mâini bune şi să alegi stilul de masaj potrivit nevoilor tale.

Prin tehnicile de masaj au de câştigat muşchii, ţesuturile, dar şi sufletul şi mintea. În funcţie de tipul ales, putem acţiona asupra locurilor dureroase, chiar dacă “durerile” sunt de natură mentală sau emoţională. În spatele tehnicilor stufoase de masaj inventate până în ziua de azi stă un principiu pe cât de simplu, pe atât de miraculos: puterea vindecătoare a atingerilor.

Mișcările de masaj se pot realiza cu degetele, cu palmele, dar uneori şi cu ajutorul coatelor sau chiar al picioarelor. Iată ce poate face pentru tine o pereche de mâini pricepute – pot fi chiar mâinile tale

Fitness

Vino și tu la Blue Spa să faci parte din gașca noastră de fitness și totodată să te alături celei mai energice echipe! Hai să ardem calorii în ritm de dans, dar și în antrenamente hard, ca să îmbinăm ultimul cu plăcutul!

îți propunem mereu cele mai plăcute forme de mișcare, astfel încât să arzi calorii mereu cu zâmbetul pe buze.

Te așteptăm să te energizezi cu X-Body, antrenamente personale sau clase de Zumba, Athletic Dance, Hiit, sau Circuit. nu contează ce alegi, mișcare să fie!

X Body

Mișcarea nu numai că te face să te simți mai încrezătoare în aspectul tău fizic, dar mai aduce după sine și un corp sănătos și mai ales o stare de bine prin eliminarea endorfinelor, ce are loc în urma efortului fizic.

Pentru că mișcarea ne ajută atât fizic, cât și psihic să fim mai energici și cu un vibe mai pozitiv! Tu ce mai aștepți?

Solar

Te așteptăm să te răsfeți într-unul din saloanele noastre moderne, elegante și primitoare deschise special pentru tine începând cu anul 2012, unde găsești cele mai bune aparate de bronzat.

Solarele sunt echipate cu tehnologie de vârf în materie de bronzare și au fost concepute în strânsă colaborare cu specialiștii dermatologi.

Saloanele Blue Spa îți oferă un bronz de senzație într-un mediu plăcut și relaxant! Indiferent dacă vrei să arăți ca ieșit/ă de la plajă sau vrei doar un bronz natural, în saloanele Blue Spa găsești tot ce îți trebuie. Saloanele dispun de aparate de bronzat verticale, de ultima generație cu un sistem avansat de bronzare a feței, gâtului și umerilor care îți vor oferi un bronz rapid și de durată indiferent de tipul de ten pe care il ai.

Vino să te convingi de calitatea serviciilor și a ofertelor speciale oferite de saloanele noastre!

Cosmetică veterinară

Cât timp tu te răsfeți în cadrul BlueSpa, și micuțul tău prieten se poate bucura de un tratament special în salonul BlueSpa Pet și uite așa rezolvi două lucruri în același timp!

Nu doar pentru noi este vară, nu doar noi tânjim după un refresh. Tocmai de aceea la Blue Spa, te poți răsfăța în același timp cu blănosul tău, pentru că DA, avem și frizerie canină!

Te așteptăm cu tot cu blănos, să vă bucurați amândoi de câte o porție de răsfăț!