TELEFON Titan: 0725.757.131 Crângași: 0728.011.861
E-MAIL Titan: programari.titan@bluespa.ro Crângași: programari@bluespa.ro
PROGRAM Titan: Luni - Sâmbătă: 9:00 — 21:00 / Duminică: 9:00 — 15:00 Crângași: Luni - Vineri: 9:00 — 21:00 / Sâmbătă: 9:00 — 18:00 / Duminică: 9:00 — 14:00

Cosmetică facială și nu numai….

Cosmetică facială și nu numai….

Cosmetică facială și nu numai….

Astăzi tehnologia în domeniul cosmeticii a evoluat extrem de mult. Există tratamente pentru orice tip de probleme, și cu rezultate imediate și de lungă durată.Dacă vrei să-ți păstrezi tenul tânăr sau să încetinești procesul degenerativ, tratamente precum Micropen, Oxigen hiperbaric, microdermoabraziunea virtuală și altele, te pot ajuta să atingi rezultatele dorite. Terapia micropen cu ace aurite are un puternic efect anti-age și ajută la eliminarea cicatricilor, semnelor post-acnee, ridurilor fine. Oxigenul hiperbaric Oxy plus – cu jet de oxigen de înaltă puritate, penetrează adânc substanțele active de care tenul tău are nevoie, estompând ridurile și stimulând secreția de elastină și colagen, pentru un ten tânăr și frumos. Cine nu adoră tratamentele faciale? Te bucuri de câteva clipe de răsfăț doar pentru tine, în care te relaxezi și uiti de griji, iar tenul tău primește atenția de care are nevoie pentru a străluci de sănătate. Și totuși, câteodată se întâmplă să treacă luni bune până să ajungi din nou la terapie.
Pentru ca tenul nostru să arate impecabil și să fie sănătos, nu trebuie să treacă mai mult de o lună de la ultimul tratament cosmetic. Dacă tenul nu are probleme deosebite și are nevoie doar de îngrijiri de întreținere, care se vor adapta în funcție de starea tenului, de vârsta persoanei, anotimp și tolerabilitatea la anumite produse, este suficient un tratament cosmetic profesional facial pe lună.

Leave your thought here