TELEFON Titan: 0725.757.131 Crângași: 0728.011.861
E-MAIL Titan: programari.titan@bluespa.ro Crângași: programari@bluespa.ro
PROGRAM Titan: Luni - Sâmbătă: 9:00 — 21:00 / Duminică: 9:00 — 15:00 Crângași: Luni - Vineri: 9:00 — 21:00 / Sâmbătă: 9:00 — 18:00 / Duminică: 9:00 — 14:00

Despre noi

Misiunea

Trăim într-o lume a posibilităților, avem atâtea lucruri la îndemână! Și totuși ne lipsește exact ce este mai prețios: TIMPUL!. Timpul pe care ar trebui să ni-l acordăm nouă înșine. Suntem mereu pe fugă, mereu obosiți, mereu preocupați de tot și toate.
Ei bine, misiunea noastră este să vă facem pe toți cei care ne veți călca pragul să uitați de toate grijile, să vă relaxați pentru a vă reîncărca cu energia necesară de a o lua de la capăt cu forțe proaspete.

Echipa

Am ales doar specialiști cu talent și mult suflet, oameni care iubesc oamenii. Tineri cu viziune modernă și pasiune pentru ceea ce fac. Iar asta înseamnă că aici, la Blue Spa, întotdeauna vei găsi îngrijirea de care ai nevoie într-o atmosferă degajată, relaxată, veselă și intimă. Vei fi pe mâinile unor oameni care îți zâmbesc pentru că se bucură că ai venit. Și al căror suflet se umple de bucurie atunci când pe chipul tău apare un zâmbet de fericire și mulțumire.
Acești oameni te așteaptă cu mult drag!

Atmosfera

A sosit vremea să vă preocupați și de voi înșivă, nu doar de ceilalți. Cu toții știm că frumusețea vine din suflet. Iar dacă ești îngândurat, și trist și obosit, acest lucru se vede. La Blue Spa îți vom șterge toate urmele oboselii de pe chip, îți vom relaxa trupul și mintea. Și vei arăta minunat! Căci ce bine te simți când arăți bine, nu-i așa? Câtă încredere și forță capeți!