TELEFON Titan: 0725.757.131 Crângași: 0728.011.861
E-MAIL Titan: programari.titan@bluespa.ro Crângași: programari@bluespa.ro
PROGRAM Titan: Luni - Sâmbătă: 9:00 — 21:00 / Duminică: 9:00 — 15:00 Crângași: Luni - Vineri: 9:00 — 21:00 / Sâmbătă: 9:00 — 18:00 / Duminică: 9:00 — 14:00

Cel mai bun masaj

Cel mai bun masaj

Cel mai bun masaj

Știați că stresul este cel care afectează mai mult de 85% din populație?

Cu siguranță mulți ne confruntăm cu dureri musculare, spasme, oboseală nejustificată, dureri de cap, și cu siguranță, lista ar putea continua…

Toate se pot combate cu un masaj de relaxare bine făcut de un personal calificat în acest domeniu !

Masajul este cel care reduce anxietatea, stresul, oboseala, durerile de spate sau musculare, gâtul înțepenit, precum și toată tensiunea acumulată în timpul unei zile.

Prin masaj se stimulează sistemul imunitar, se echilibrează energia vitală a organismului îmbunătățind astfel calitatea vietii.

Prin masaj crește serotonina, substanța chimică din organism care are un rol hotărâtor în emoții și gânduri.

Poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, tratează insomniile, oboseala și anxietatea.

Pentru efecte mai bune și de durată, se recomandă 4 – 6 ședințe putând ajunge până la 10 ședințe, în funcție de necesitatea fiecărei persoane în parte.

Din când în când merităm să ne facem timp și pentru noi înșine, pentru relaxare, pentru o stare de bine emoțională și fizică, și atunci ne vine în ajutor masajul de relaxare – o adevarată terapie pentru trup și suflet !!!

BENEFICII

Masajul te relaxează!

Masajul te scapă de durere

Masajul îți ajută imunitatea

Masajul te scapă de stres și contribuie la vindecarea psihică

Masajul poate reduce tensiunea

Masajul îți îmbunătățește calitatea somnului

Masajul îți ajută circulația

Masajul ar trebui să ocupe un rol important în construirea unui stil de viață sănătos și ar trebui să fie perceput ca un real ajutor pentru corpul nostru, și nu doar ca un mijloc de răsfăț. Vorbește cu terapeutul tău, și el îți va recomanda un număr de ședințe minime pe lună, în funcție de necesitățile corpului tău și obiectivele pe care ți le propui.

Leave your thought here